Side

10 Goede hotels in Side

10 beste hotels in Side, gerangschikt op beoordeling en locatie Side is de meest populaire badplaats aan de Turkse Rivièra.

In Side en de naburige steden Kumköy, Evrenseki, Colakli en Titreyengöl zijn enkele van de best beoordeelde hotels in Turkije. Deze lijst gaat helemaal over de beste hotels in Side.

Top 10 hotels in Side

1. Barut Acanthus & Cennet Side, 5 sterren Het beste 5-sterrenhotel in Side is momenteel het Barut Acanthus & Cennet volgens gastenbeoordelingen. Het hotel staat ook op mijn lijst van de beste 5-sterrenhotels in Turkije, samen met verschillende andere Barut-hotels. De hotelketen staat bekend om zijn uitstekende resorts aan het strand en uitstekende recensies. Het hotel staat direct aan het mooie, brede zandstrand richting Kumköy. De Barut Hotels staan ​​ook voor “Unlimited All Inclusive”.

2. Barut Hemera Side, 5 sterren Het 5-sterren Barut Hemera ligt ten westen van het oude centrum van Side nabij de grens met Kumköy direct aan het strand. Het is het tweede Barut Hotel in mijn top 10-lijst en er komen er nog meer. Met een beoordeling van 95%, kwam de Barut Hemera op mijn lijst van de beste 5-sterrenhotels in Turkije. Het hotel is een duidelijke aanrader voor een strandvakantie met het hele gezin in de zomer.

3. Royal dragon side, 5 sterren Het 5-sterren Royal dragon is al het derde beste hotel na de beoordelingen van gasten in Side en staat ook in mijn lijst van de beste 5-sterrenhotels in Turkije. Het hotel ligt natuurlijk direct aan het strand en is in de zomer een ideale keuze voor een vakantie met het hele gezin.

4. Melas Resort Hotel Side, 5 sterren Het 5-sterren Melas Resort Hotel in Side is ook een van de best beoordeelde hotels in Turkije. Het all-inclusive resort ligt direct aan het mooie, lange zandstrand in het westen van de oude binnenstad van Side. Het hotel heeft een groot park met een prachtig zwembad voor het hoofdgebouw en een theater voor avondentertainment.

5. Hotel Side Star Beach, 5 sterren Het 5-sterren Side Star Beach Hotel ligt direct aan het lange zandstrand in het westen van de oude stad. Het hotel heeft een tuin met zwembaden en natuurlijk een eigen strand. De beoordelingen van het hotel spreken voor zich, in andere badplaatsen in Turkije zou gemiddeld 89% voldoende zijn voor de eerste plaats.

6. Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Side, 5 sterren Het 5-sterren all-inclusive Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa ligt direct aan een van de mooiste strandgedeeltes in het westen van de oude binnenstad van Side. Het hotel heeft een groot park met meerdere zwembaden en een lang, apart gedeelte van het strand. Uiteraard biedt het hotel ook entertainment voor het hele gezin en kinderen met een eigen theater en animatie.

7. SENTIDO Perissia Side, 5 sterren Het zeer populaire 5-sterren all-inclusive SENTIDO Perissia Hotel ligt direct aan het lange zandstrand in het westen van Side. Het hotel is omgeven door een groot park met groene zones en bomen. SENTDIO Perissia is de perfecte plek voor een strandvakantie in Side met het hele gezin. De Perissia is ook een van de best toegankelijke hotels in Turkije, aangezien alle faciliteiten rolstoeltoegankelijk zijn.

8. Hotel Turquoise Side, 5 sterren Het grote 5-sterren all-inclusive Turquoise Hotel ligt aan het prachtige zandstrand in het westen van Side in een groot groen gebied. De weg naar het privéstrand leidt door een klein park dat bij het hotel hoort, met een paar zwembaden. Het Turquoise Side is een ideale plek voor een pakketvakantie in Side in de zomer. De recensies zijn goed en de prijs van het hotel is relatief goedkoop.

9. Side Prenses Resort & Spa, 5 sterren Het 5-sterren all-inclusive Preneses Hotel ligt op de tweede rij aan het strand in het westen van Side. Een 300 meter lang pad leidt van het hotel direct naar het eigen zandstrand. Het hotel heeft een kleine groene zone met een paar zwembaden. De recensies van het hotel zijn goed en de prijs is een beetje onder het gemiddelde voor Side, het nadeel is het ontbreken van een strandlocatie.

10. Hotel Side Star Park, 5 sterren Het betaalbare 5-sterren all-inclusive Star Park Hotel ligt op de derde rij aan het strand in het westen van Side. Het hotel heeft een klein park met groene zones en twee zwembaden. Het hotel is relatief goedkoop voor Side en de recensies zijn goed. Het enige nadeel is de 400 meter lange weg naar het eigen zandstrand.