Knuffeldoekjes

Een heerlijk zacht knuffel/kroel doekje inclusief naam met evt. geboortedatum erop geborduurd.

Dat is babyspeelgoed met meteen een leuke betekenis. Iets anders dus als de vele speelgoedjes die een kleine baby doorgaans krijgt zonder dat er daadwerkelijk mee gespeeld gaat worden. De meeste kinderen hebben echter een knuffeldoekje, of anders iets anders waar mee geknuffeld worden kan.
Een baby cadeau is dus niet altijd even makkelijk te vinden, maar een knuffeldoekje biedt uitkomst. Natuurlijk kunnen knuffeldoekjes is allerlei soorten en maten gekocht worden. Onze tip is echter niet te grote knuffeldoeken of juist te kleine knuffeldoekjes te kopen. Hou wat maat betreft ongeveer de maat van een vaatdoekje aan.
Dat is de maat die voor een klein kind het meest praktisch is. Knuffeldoekjes zijn overigens iets waar mening kind zich aan kan herinneren als ze later groot zijn geworden.

Veel kindjes willen lekker kroelen met een knuffel doekje of lekker om mee te slapen. Je zult zien dat het dan jarenlang het lievelings knuffeltje wordt. Een leuk kraam cadeautje om te geven. Ook leuk om dit in combinatie met een ander cadeautje te geven, kijk hiervoor bij de voordeelpakketten!
Een hartstikke leuk kado dus voor kinderen op jonge leeftijd, waar je als gever ook later veel plezier aan zult hebben.
Kijk overigens bij het kopen van een knuffeldoek wel goed of het doekje ook lekker zacht is, want harde doekjes zijn niet prettig. Kijk bovendien of de gebruikte materialen vriendelijk zijn.
Soms kun je doekjes bovendien laten voorzien van naam en of geboortedatum, wat de herinnering nog leuker maakt.