Antalya

Mijn vakantie aan de Turkse Rivièra

Mijn vakantie aan de Turkse Rivièra, met all-in en de tweedaagse tours gaven alleen maar een idee van hoeveel avonturen je in dit land kunt beleven. Het is moeilijk om het land en de mensen echt te leren kennen via een touroperator. Dus ondanks de tweedaagse trips zou ik niet zeggen dat ik het land heb leren kennen. Omdat ik daar kwam met de bedoeling om te relaxen en te genieten van de zon. Dit is geenszins een slechte zaak, en ik wil iemands vakantie niet weergeven alsof het geen reis was. Maar Turkije heeft zoveel meer te bieden dat u niet kunt dekken in 7-10 dagen clubvakantie of verkoopreizen vermomd als een ontdekkingsreis. Ik ben blij dat Karel deze blogparade heeft gelanceerd, want op deze manier kun je de wereld laten zien dat Turkije niet alleen de vakantiebestemming van de Duitsers is in de herfst of lente, maar ook een breed scala aan plekken biedt om te ontdekken voor geïnteresseerden in geschiedenis, hobbycultuuronderzoekers of citytripjunkies. Voor mij is Turkije zowel een vakantiebestemming als een reisbestemming! En ik droom nu al van een korte trip naar de Bosporus, waar Azië en Europa elkaar ontmoeten.

Hopelijk wordt het verkennen van Istanbul binnenkort de volgende bestemming van mijn citytrips.

Wat associeer je met Turkije als vakantie- of reisbestemming? Heeft u al meer gezien dan de hotels aan de Turkse Rivièra? Kun je tips geven over Istanbul?

Hotel Royal holiday palace

Een prachtig hotel met vriendelijke medewerkers en een ontzettende goede bediening, en natuurlijk heerlijk eten.

Het hotel ligt op een rustige locatie. Direct aan het zand- en kiezelstrand.
Centrum: ca. 10 km (Lara)
U vindt de volgende luchthaven in de buurt:
• Antalya ongeveer 12 km

Uw vakantiehuis ligt direct aan het lange zand- en kiezelstrand van Lara. De stad Antalya ligt op ongeveer 17 km afstand en de luchthaven ligt op ongeveer 15 km afstand. Aan de voorzijde van het hotel zijn taxi- en openbare busverbindingen beschikbaar.

Het hotel ‘Royal Holiday Palace‘ heeft meer dan 500 kamers.
Uw luxe klasse accommodatie is bijzonder geschikt voor gezinnen, sportieve of actieve vakantiegangers en wellnessvakantiegangers.