Ijskrabber

Praktisch reclamemateriaal voor de auto!

Als retailer in promotiemateriaal met jarenlange ervaring weten we dat met name automobilisten dankbare kopers zijn van kleine en vooral nuttige relatiegeschenken. Nu, in de winter, kennen we allemaal de situatie als we ’s morgens vroeg voor een met ijs bedekte voorruit staan. U wenst niemand een storing, maar wat als het toch gebeurt?

En tot slot is het onderwerp bandenwissel weer helemaal up-to-date. Heb ik nog voldoende profieldiepte, dit is de cruciale vraag.

Dit is een goede gelegenheid voor autoreparatiewerkplaatsen en autoservicebedrijven om hun klanten te helpen met kleine en goedkope promotieartikelen.

Geen grip meer?

Vooral nu in de herfst kunnen bladeren, vocht en de eerste rijm de wegen gevaarlijk glad maken.

Dan is het voor alle automobilisten belangrijk om vooral naar de banden te kijken en te controleren of de wettelijk vereiste profieldiepte van 1,6 mm nog op staat. Om veiligheidsredenen raden experts echter aan om naar de bandenwerkplaats te gaan als de band kleiner is dan 4 mm. En daar komen we bij het sleutelwoord. Werkplaatsen en bandendealers kunnen onze goedkope bandentester gebruiken om hun klanten een nuttig relatiegeschenk te geven als bedankje voor een bestelling of ze gewoon in een glijbaan aan te bieden als weggeefactie in de verkoopruimte. Stuur je goede naam duizend keer naar de autowereld, in vele kleuren en bijna als cadeau!

Klein, sterk, goedkoop

Na de herfst komt de winter. Met onze sterke driehoek heeft de winter ook dit jaar geen kans. Veel autobezitters komen nu terug naar de werkplaatsen en autoservicestations om hun geliefde auto winterklaar te maken. Als nuttig “dankjewel”: uw klanten zullen blij zijn als ze het kleine hulpje in de auto vinden wanneer ze worden opgehaald. De ijskrabbers zijn klein van formaat maar hebben een groot effect met de tandzijde breken ze de dikste ijslaag open en de vlakke tegenoverliggende zijde ruimt de zielige overblijfselen van de winteraanval op! Geloof ons, uw klanten zullen enthousiast zijn en zullen de overwinning op het belemmerde zicht in de ochtend associĆ«ren met uw logo. Overtuig uzelf van deze voordelige winactie op onze winkelpagina. Zo wordt u gezien – met onze veiligheidsvesten! Verkeersveiligheid is een absolute must voor alle automobilisten. Zeker nu in het donkere seizoen kunnen onze veiligheidsvesten met hun reflecterende lichtstrips levens redden. Bovendien zijn de vesten sinds juli 2014 wettelijk verplicht als autoaccessoire. Waarschijnlijk weten maar heel weinig autobezitters dit nog en dus kunnen bedrijven in de branche hun klanten een plezier doen met dit promotieartikel en hun imago als klantvriendelijke dienstverlener die “meedenkt” verder versterken. Het verplichte vest geldt overigens ook voor kinderen, daarom hebben we ook voor de kleintjes een bijbehorend artikel in de aanbieding. Door hun iets hogere prijs zijn de veiligheidsvesten ideaal als gratis geschenk bij bestellingen van een bepaalde waarde. Wij zijn ervan overtuigd: een win-win-business voor u en uw klanten!