Social Media

Zorg dat uw bedrijf een trendy topic wordt op Twitter, Facebook of Instagram!

In gesprek met

Kom in gesprek met een groot publiek, dankzij het enorme bereik van deze social media. U hebt direct contact met uw doelgroep. Voor online communicatie zijn het de meest prominente platformen.
Wereldwijd zijn er meer dan 8 miljoen unieke bezoekers per maand en worden meer dan 3 miljoen berichten per dag verzonden! Maar hoe kunnen de social media als marketingtool worden ingezet?

Er worden miljoenen berichten per dag verzonden. Wordt uw bedrijf in één van deze berichten genoemd? Dit is het moment om erachter te komen. Met de zoekmachine van de social media kan worden gezocht op bedrijven, merken, producten of diensten. Wordt er over uw bedrijf gepraat? Zijn het positieve of negatieve berichten? Wat is de publieke opinie?

Social media als media outlet

Gebruik de social media om nieuwsberichten en updates te sturen over uw bedrijf, maar wees voorzichtig. Wees niet te overdreven en val mensen niet lastig met een overvloed van informatie. Bekijk wat interessant is voor het publiek en spreek u doelgroep daarop aan.

Adverteren op Social media

Het is voor u ook mogelijk om te adverteren op de social media. Promoted Tweets of posts, waarmee het bereik van uw berichten wordt vergroot en een breder publiek wordt aangesproken.

Je kunt natuurlijk ook op een andere manier voor meer social media volgers zorgen.