Kundu

Vakantie in Kundu

Lara is een district van de provinciehoofdstad Antalya en een jong vakantiegebied met een lang zandstrand. Er zijn alleen moderne vijfsterrenhotels met interessante architectuur en ruime tuinen.
Kundu, een paar kilometer ten oosten van Lara Beach, heeft ook moderne themahotels zoals Hotel Topkapi Palace, Kremlin Palace, IC Green Palace, Venezia Palace en het luxe hotel Mardan Palace. Vakanties in Lara of Kundu zijn geschikt voor liefhebbers van vijfsterrenresorthotels die de voorkeur geven aan een grote stad in de buurt en shoppingtours maken. Een groot pluspunt voor de regio is de korte transfertijd vanaf de luchthaven van Antalya. Toch hebben de meeste hotels geen last van vliegtuiglawaai.

Tophotels voor een familievakantie

Alle hotels zijn geschikt voor gezinnen (behalve die gelegen in de wijk Lara aan de rotskust).
Ze bevinden zich direct aan het zand / kiezelstrand, hebben meerdere grote zwembaden met glijbanen en bieden kinderanimatie.
Aangezien de hotels in Lara en Kundu niet de goedkoopste zijn, raad ik gezinnen met een krap budget de regio’s Side, Manavgat, Incekum / Karaburun of Alanya aan. Daar zijn de mogelijkheden groter.

Voor Kundu adviseren we graag een verblijf in hotel ic green palace.

Belangrijke tips voor Lara en Kundu

  • Hotels in Lara en Kundu zijn erg bekend en populair, dus ik raad aan om vroeg te boeken.
  • De transfer van de luchthaven van Antalya naar Lara en Kundu duurt ongeveer 20 minuten, aangezien beide resorts slechts een paar kilometer ten oosten van de luchthaven liggen.
  • Desalniettemin is vliegtuiggeluid geen probleem, aangezien de meeste hotels zich niet in de vliegroute bevinden.
  • De moderne hotels in Lara en Kundu bieden een hoogwaardige service en meestal uitgebreide all-inclusive services. Ze zijn ook erg populair bij Oost-Europese vakantiegangers.
  • De hotels in Lara en Kundu zijn geschikt voor de winter. Alle hotels hebben grote wellness-, SPA-ruimtes en binnenzwembaden. Hoewel de zee in de wintermaanden te koud is om te zwemmen, schijnt de zon op de meeste dagen, kunt u een strandwandeling maken, naar Antalya gaan (ongeveer 15 km), excursies maken of ontspannen in de wellnessruimte van het hotel te laten.