Wastafelkast

Benut alle ruimte in je badkamer met een wastafelkast
In de badkamer is vaak weinig opbergruimte. Alle ruimte wordt in beslag genomen door het bad, de douche, de wastafel en soms ook de wasmachine die in de badkamer een plekje moet krijgen.

En dan blijft er voor kastruimte weinig over.

Terwijl het juist zo handig is om in de badkamer bepaalde spullen direct bij de hand te hebben.

Een wastafelkast kan dan uitkomst bieden. Hierin kun je allerhande zaken opbergen die je direct wilt kunnen pakken als je gaat douchen of als je onder de douche vandaan stapt.

Onder de wastafel is onbenutte ruimte die je alsnog kunt gebruiken als je een wastafelkast laat plaatsen.

Een wastafelkast past in iedere badkamer

Hoe klein je badkamer ook is, een wastafelkast past in iedere badkamer waar ook een wastafel aanwezig is. Ook als de wastafelkast alleen onder de wastafel kan worden geplaatst omdat ernaast geen ruimte is voor verdere uitbouw, kun je er al voordeel van hebben. Natuurlijk moet wel de afvoer van de wastafel in de kast worden weggewerkt, maar dat is ook meteen een functie van een wastafelkast, de afvoer zit netjes weggewerkt en is uit het zicht.

Verschillende typen wastafelkasten
Je kunt als je op zoek bent naar een wastafelkast kiezen uit verschillende stijlen. Welke je kiest hangt natuurlijk van je persoonlijke smaak af en van de stijl waarin je badkamer is ingericht. Heb je een royale badkamer die met hout is afgewerkt, dan kies je waarschijnlijk voor een wastafelkast in dezelfde stijl. Met een mooie ombouw om de wastafel en handige opbergopties voor alles wat je in de badkamer bij de hand wilt hebben zoals handdoeken, shampoo, doucheschuim en tandpasta.

Steeds populairder
Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun badkamer een wastafelkast te plaatsen. Ze zien in dat het ontzettend handig is omdat het extra bergruimte oplevert die natuurlijk altijd welkom is. En er komen ook steeds meer modellen zodat er altijd wel een wastafelkast is die past in het interieur van jouw badkamer. Of dat nu klassiek is of strak en modern.

In iedere badkamer past een kast
Laat je inspireren door het grote aanbod en kies een wastafelkast voor in jouw badkamer. Je zult het zeker zien als een aanwinst, en niet alleen vanwege de extra ruimte die het oplevert. Een wastafelkast is natuurlijk ook gewoon mooi. Zeker als je een wastafelkast koopt bij een gespecialiseerd bedrijf dat zijn producten met oog voor stijl en details maakt. Het oog wil ook wat, en een wastafelkast hoeft zeker niet alleen maar functioneel te zijn. De verkopers weten dat en de kopers waarderen de ruime keuze die er tegenwoordig is. Het internet is natuurlijk een prima inspiratiebron. Badkamerinrichtingen zijn er ruimschoots te vinden en dus kun je ook voorbeelden bekijken van verschillende modellen voordat je een wastafelkast gaat kopen, of je dit nu uiteindelijk online doet of bij een fysieke winkel.